Winkelmand

0

Je winkeltas is leeg

Ga naar de winkel

Voordelen van het kopen van een leren tas

Door: :Elcin C 0 opmerkingen
Voordelen van het kopen van een leren tas

Waarom leer?

Laten we het toegeven, iedereen...we houden allemaal van lederwaren en accessoires, nietwaar?... Nou ja! en denk niet dat leer deze eeuw populair is geworden door de bloeiende mode-industrie. Eigenlijk wordt leer al jaren door mensen gebruikt voor het maken van kleding, goederen, accessoires en meer. De eerste vermeldingen van leervoorwerpen dateren uit 2200 voor Christus. Oké, dus je weet uit je hoofd dat leren producten de beste keuzes zijn, vooral voor tassen. Maar kent u eigenlijk de echte voordelen van het kopen van leren tassen?... Nou, geen zorgen... We staan ​​op het punt om dieper in te gaan en de kenmerken en voordelen uit te leggen van dit speciale materiaal dat zijn populariteit een eeuw lang heeft voortgesleept. ...

1- Duurzaamheid en flexibiliteit: Leer staat zeer bekend om zijn duurzaamheid en weerstand - dat is eigenlijk een van de redenen die het tot een van de meest gebruikte materialen voor handtassen maken. U kunt uw leren handtas elke dag gebruiken zonder bang te zijn dat deze scheurt. De natuurlijke flexibiliteit vormt ook een aanvulling op de duurzaamheid en na verloop van tijd wordt het flexibel, wat een unieke vorm aan de vorm geeft en het mooi laat verouderen zonder iets te verliezen van zijn stijlvolle uiterlijk, vorm of functionaliteit.

2- Natuurlijk en milieuvriendelijk: leer is een natuurlijk materiaal, in tegenstelling tot andere synthetische producten die worden gebruikt om tassen te maken. Dit betekent ook dat het productieproces van een leren tas het milieu niet vervuilt zoals bij de productie van een synthetische of namaaktas, waarbij meer chemicaliën worden gebruikt. Leer geeft ons een goed gevoel en geeft gemoedsrust, omdat we weten dat het natuurlijk is en niet gemaakt is van onbekende chemische producten uit het laboratorium.

3- Natuurlijk waterdicht en ademend: leren tassen bieden een bepaald niveau van bescherming voor uw bezittingen als u plotseling wordt overvallen door motregen of lichte regen. We willen natuurlijk niet beweren dat er niets zou gebeuren als je tas in het water wordt gezogen, maar hij kan trots bestand zijn tegen vocht. Bovendien ademt leer. Dat betekent dat het ook strijdt tegen slechte geuren, schimmelaantasting, huisstofmijt of droog schuren, wat gemakkelijk kan gebeuren bij andere tassen van kunstleer of synthetisch leer.

4- Zakbesparing op de lange termijn: u denkt misschien dat leren tassen duur zijn en u aarzelend maken tijdens uw koopproces. Als we u echter een beetje rekenwerk laten zien, zult u ervan overtuigd zijn dat investeren in een echte tas van hoogwaardig leer u op de lange termijn daadwerkelijk geld zal besparen dan het kopen van een goedkope tas van lage kwaliteit. Oké, als je bijvoorbeeld onze Amsterdam Briefcase voor € 489 koopt, zul je hem ongeveer de komende 10 jaar gebruiken (hoewel hoogstwaarschijnlijk langer, als je goed voor het leer zorgt), wat betekent dat hij je slechts € 48,- kost. 9€/jaar. En ervan uitgaande dat u het 5 werkdagen per week gebruikt met een totaal van ca. 230 werkdagen per jaar, de kosten per dag bedragen € 0,21. Dat is dus zeker niet duur en een goede investering voor een slimme shopper. Anders zou je je tas van lage kwaliteit elk jaar moeten vervangen, wat hem op de lange termijn zeker veel duurder maakt.

5- Stijlvol en elegant: het unieke gevoel voor elegantie en verfijning van een leren tas kan verreweg het eerste zijn waar de hele wereld het over eens is. Als u een aktetas van hoogwaardig leer bij u draagt, of deze nu in marineblauw, rood of gewoon klassiek zwart is, voelt u zich waarschijnlijk de meest stijlvolle persoon in de hele vergaderruimte, tijdens uw zakenreis en alles daartussenin. Of neem bijvoorbeeld een laptoprugzak die handgemaakt is met luxe en fijne details die je mee kunt nemen naar je werk, kunt gebruiken voor comfortabel dagelijks woon-werkverkeer... De tijdloosheid met een strak en elegant uiterlijk is wat je van een laptop zou vragen tas, toch?

Evan Rode aktetassen en rugzakken | Geheel leer en handgemaakt met Nederlandse innovatie

Oké, nu we klaar zijn met vermelden waarom je voor leren handtassen zou moeten kiezen, gaan we vermelden waarom je voor Evan Red Aktetassen (Amsterdam Collectie) of Rugzakken (London Collectie) zou moeten kiezen.

Dus in de eerste plaats zijn al onze tassen, zowel aktetassen als handtassen, gemaakt van hoogwaardig leer, dus al die mooie eigenschappen en voordelen die we hierboven hebben opgesomd zijn rechtstreeks van toepassing op onze tassen - maar wat onze tassen uniek maakt, is de combinatie van het strakke en tijdloze ontwerp met het slimme en functionele interieur. Dit speelt een belangrijke factor, zoals u als werkende professional in de eerste plaats wellicht weet: als het gaat om het kopen van een laptoptas, zoekt u naar iets dat meer is dan alleen stijlvol zijn. Het moet ook functioneel zijn. Of gewoon omkeren, het kan functioneel zijn, maar veel te ver verwijderd van zelfs maar in de stijlvolle grenslijn? Dat is precies waarom onze tassen de perfecte keuze voor jou zijn!...

Leren aktetas met slim interieur en gewatteerde vakken voor extra bescherming | Eva Rood

Evan Red tassen zijn het resultaat van slim en detailgericht Nederlands design en innovatie. De kenmerkende snit maakt jouw stijl uniek en de afneembare riemen geven je comfort en flexibiliteit bij het gebruik. De beschermende voetjes houden je tas en je spullen in het interieur in balans, wat er ook gebeurt. De gewatteerde zakken met kenmerkende contrastoranje voering beschermen je spullen. waardevolle spullen en geeft tegelijkertijd een gevoel van luxe en kwaliteit...

Evan Rode leren laptoprugzak met een unisex, modern design en strak interieur - Beste zakenreisgenoot

We hebben zowel aktetassen als rugzakken in verschillende kleuren , zodat je het zeker niet kunt laten om ze eens te bekijken ! Laat het ons weten als je vragen of feedback hebt over onze tassen door hier contact met ons op te nemen !

Labels :
categorieën : Een tas vol verhalen