Winkelmand

0

Je winkeltas is leeg

Ga naar de winkel

Wat zijn mijn verzendkosten?

Onze verzendinformatie is kort en eenvoudig: GRATIS VERZENDING WERELDWIJD

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, wordt deze doorgaans binnen 2 werkdagen verzonden.

Wat zijn mijn levertijden?

Onze levertijden voor elk land/regio, zoals hieronder:

Nederland Volgende werkdag
Europa, de VS en Canada 1-3 werkdagen
Andere regio's 3-6 werkdagen


Kan ik artikelen ruilen?

Helaas is het bij Evan Red niet mogelijk om artikelen te ruilen. Mocht u toch een andere kleur of een ander artikel nodig hebben, dan kunt u de door u gekochte artikelen altijd retourneren. Stuur gewoon de gekochte artikelen terug en bestel de juiste artikel(en) in onze webshop.

Retourbeleid Evan Red

Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw aankoop, kunt u de artikelen binnen 30 dagen na ontvangst retourneren. Binnen die termijn kun je de artikelen bekijken en passen zoals je dat in een winkel zou doen.

De artikelen moeten worden geretourneerd in dezelfde staat als waarin ze zijn verzonden (dat wil zeggen onbeschadigd en ongebruikt) met de labels er nog aan. De klant is aansprakelijk voor waardevermindering veroorzaakt door oneigenlijk gebruik van de artikelen, dat wil zeggen anders dan het gebruik dat in een winkel zou worden verwacht. Er kunnen extra kosten zijn.

De kosten voor het retourneren van de artikelen zijn voor rekening van de klant. De klant is zelf verantwoordelijk voor de verzending van de artikelen die hij of zij wil retourneren. Woont u in Nederland: een standaard PostNL pakket kost ongeveer € 6,95 (On-line). Woont u in het buitenland: de verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht en de grootte van uw pakket. Wij adviseren u de artikelen aangetekend te verzenden met bewijs van verzending.

Retourzendingen zijn voor risico van de klant. Dit houdt in dat Evan Red niet aansprakelijk kan worden gesteld voor beschadigde en/of zoekgeraakte retourzendingen. Vraag daarom altijd om een ​​bewijs van verzending op het postkantoor. Let op: bewaar dit verzendbewijs op een veilige plaats totdat de terugbetaling voor uw geretourneerde artikelen is verwerkt. Hiermee bewijst u namelijk dat u de artikelen inderdaad heeft geretourneerd.

Het retouradres is:

Evan Red BV
Idee Verkoop
Terminalweg 15
3821 AJ Amersfoort
Nederland

Hoe kan ik mijn aankoop retourneren?

U kunt uw aankoop per pakketpost aan ons retourneren. Om ervoor te zorgen dat uw retourzending zo snel en correct mogelijk wordt verwerkt, is het belangrijk dat u DIT retourformulier gebruikt. Vul het formulier in en voeg het bij uw retourzending. Verzend nu uw retourzending. Dat is het! Let op: de kosten voor het retourneren van artikelen zijn voor rekening van de klant.

Problemen met het retourformulier? Neem dan contact op met onze klantenservice via info@evanred.com of bel ons op +31 850 470 441.