Winkelmand

0

Je winkeltas is leeg

Ga naar de winkel

EERSTE IDEE

"Wie zei dat een zakelijke tas niet zowel stijlvol als functioneel kan zijn?" Dit is de vraag die ik mezelf als internationale reiziger stelde. Toen ik niet kon vinden wat ik zocht, besloot ik het heft in eigen handen te nemen. Zo begon het Evan Red-concept vorm te krijgen.

PROTOTYPE

Ik begon met een aantal basisschetsen en daarna kwam het 3D-gerenderde ontwerp, gemaakt door een bevriende ontwerper. Vervolgens werkte ik samen met een groep zeer getalenteerde en enthousiaste ontwerpers en ontwierp ik elk detail van onze tassen, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Toen ik tevreden was met het uiteindelijke ontwerp, wilde ik ook de mening van anderen horen, dus begon ik bij mijn vrienden die veel onderweg waren met laptops, notitieblokken en smartphones rond te vragen of zo’n tas ook voor hen stijlvol en functioneel zou zijn. Toen mijn vrienden zeer positieve feedback gaven op het functionele, kleurrijke en strakke ontwerp werd het merk Evan Red geboren.

RESULTAAT

Het resultaat is de creatie van een elegante, unieke en verfijnde tassencollectie die geen concessies doet aan kwaliteit of functionaliteit. De tassen van Evan Red zijn ontworpen in Nederland en met zorg met de hand vervaardigd en zijn direct herkenbaar, ongeacht in welk restaurant, welke vergaderruimte of sociale bijeenkomst u zich ook bevindt, waar ook ter wereld.

ONZE MISSIE

Mijn missie was om een ​​merk te creëren dat elke zakelijke professional, reiziger, forens die een robuuste, duurzame birefcase of laptoprugzak zoekt, uniek, elegant en eigentijds van stijl zou laten voelen, zonder dat dit ten koste gaat van het doel en de prestaties. Met dit hoofdmotief hebben we ons topnerfleer, de voering, de metalen hulpstukken, het stikgaren, de ritssluitingen en alle andere componenten met de hand uitgekozen om het beste van het beste te zijn.

VERFIJNING

Wat Evan Red tot een uniek merk maakt, is de mooie en naadloze mix van kwaliteit en modern design met zijn verfijnde en stijlvolle kleuren. Bij het ontwerpen van onze tassen wilde ik iets unisex, dat geschikt is voor elke professionele man of vrouw met elke stijlvoorkeur.

UNIEKHEID

Ik geloof dat aktetassen en laptoprugzakken veel verder kunnen gaan dan alleen maar een saai accessoire zijn om je laptop in te vervoeren, maar een echt stukje van je unieke stijl zijn dat je outfit compleet maakt.

ONZE GEMEENSCHAP

Ik heet je welkom om deel uit te maken van onze gemeenschap van reizigers, dagelijkse pendelaars en stijlliefhebbers die het geluk hebben dat ze aan het einde zijn gekomen van hun zoektocht naar de beste stijlvolle en functionele aktetassen en rugzakken ooit!

Wij streven ernaar om luxe lederwaren van de beste kwaliteit aan te bieden en onze klanten volledige tevredenheid te bieden.

Ik hoop dat je geniet van onze tassen!

Jeroen
Oprichter en CEO

Nog meer redenen om bij ons te winkelen

Gratis verzending wereldwijd

Iedereen houdt van gratis verzending

Accepteer meerdere valuta

Bekijk onze multi-valuta

Geweldige klantenservice

Wij ondersteunen u 24/7