Winkelmand

0

Je winkeltas is leeg

Ga naar de winkel

Een kort bezoek aan Amsterdam dat blijft.

Door: :Jeroen van Rooy 0 opmerkingen
Een kort bezoek aan Amsterdam dat blijft.

Als u de wereld rondreist, waarom doet u dat dan niet met vlag en wimpel? De Evan Red aktetas Amsterdam is ontstaan ​​vanuit het idee dat zowel je laptop als iPad het verdienen om in stijl te reizen.

Geïnspireerd door de innovatieve geest van de Nederlandse designhoofdstad, heeft Amsterdam een ​​kleurrijke buitenkant die nooit onopgemerkt blijft. Deze aktetas is gemaakt om bij jouw persoonlijke en unieke stijl te passen en is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Altijd met de iconische Evan Red-handelsvorm en unieke stiksels.

Een geweldige laptoptas is meer dan op het eerste gezicht lijkt. Het gaat om het hoogwaardige topnerfleer dat bestand is tegen de tijd en een interieur dat aan al uw wensen voldoet. Wanneer u dagelijks de wereld rondreist, gebruikt u gewoon de ritssluiting aan de achterkant van de Amsterdam om uw aktetas eenvoudig aan uw reistrolley te bevestigen.

Het slimme interieur van de Amsterdam is gebaseerd op de behoeften van assertieve zakenreizigers, van vakken met meerdere afmetingen en een gemakkelijk toegankelijk iPad-gedeelte tot de gewatteerde vulling die uw hardware veilig houdt. Hoe zit het met al die zwevende voorwerpen die altijd in een warrige puinhoop belanden? De Amsterdam heeft een stijlvolle accessoiretas waarmee je alles georganiseerd kunt houden.

Met de Amsterdam op je schouder reis je met vlag en wimpel de wereld rond.

Labels :
categorieën : Een tas vol verhalen