Winkelmand

0

Je winkeltas is leeg

Ga naar de winkel

Een tas ontworpen voor zakelijk gebruik, met plezier.

Door: :Jeroen van Rooy 0 opmerkingen
Een tas ontworpen voor zakelijk gebruik, met plezier.

Evan Red is het resultaat van een authentieke behoefte aan een levendige en kleurrijke vakantie in de anders saaie en grijze wereld van zakenreizen.

Het begon allemaal een paar jaar geleden in Nederland met een zakenman die jarenlang de wereld rondreisde. Het viel hem op dat bijna al zijn collega's en medereizigers zwarte polyester tassen van lage kwaliteit gebruikten om hun dure laptops te vervoeren. De meeste leren tassen waren alleen verkrijgbaar in het zwart of bruin en zagen er gewoon en slap uit. Zelfs als je de verschillende luchthavenwinkels binnenging, zag het er allemaal hetzelfde uit. De lage kwaliteit met een onpraktisch en rommelig interieur trok hem totaal niet.

Hij ging op zoek naar de perfecte laptoptas. Het moet praktisch zijn met een doordacht interieur en tegelijkertijd een luxe en modern design behouden. Het moet het assertieve maar kleurrijke leven van een zakenman weerspiegelen.

Als u niet kunt vinden wat u zoekt, kunt u het beter zelf maken. En dat deed hij ook.

Een stijlvolle en toch functionele laptoptas was geboren. Een Nederlands ontwerp met de strakke verfijning die u zoekt, en tegelijkertijd de slimme functionaliteit biedt die u nodig heeft. Zowel laptop als tablet reizen eersteklas in een Evan Red-tas.

Een Evan Red-tas is gemaakt in meerdere kleuren om bij jouw unieke stijl te passen en is te herkennen aan het oranje stiksel, de kenmerkende uitgesneden vorm en altijd 100% handgemaakt van de hoogste kwaliteit topnerfleer met op maat gemaakte metalen gespen.

Biedt alles wat u nodig heeft voor zakenreizen in kleur. Zelfs in het rood.

Labels :
categorieën : Een tas vol verhalen