Winkelmand

0

Je winkeltas is leeg

Ga naar de winkel

Tas van natuurlijk leer

Tas van natuurlijk leer

Slimme zakken
Stijlvol en functioneel
Gratis wereldwijde verzending

Wil je een tas van natuurlijk leer kopen? Natuurlijk leer biedt een breed scala aan voordelen voor de gebruiker in vergelijking met andere materialen. Deze voordelen omvatten, maar zijn niet beperkt tot, duurzaamheid, comfort, soepelheid, veerkracht en niet in de laatste plaats schoonheid. Natuurlijk leer is daarom het perfecte materiaal voor een tas die is ontworpen voor de reizende zakelijke professional.

Benieuwd naar onze tassen?

Een tas van natuurlijk leer voor iedere professional

We weten dat je ook een tas van natuurlijk leer wilt die comfortabel en functioneel is. We gebruiken hoogwaardige microvezelstof om zakken te creëren die u op een slimme manier van dienst zijn. U kunt comfortabel reizen met onze tas waarin al uw dagelijkse benodigdheden zitten. Bij Evan Red weten we dat een moderne zakenprofessional waarde hecht aan kwaliteit en stijl. Daarom maken we elke tas van natuurlijk leer van topkwaliteit. Naast onze tassen van natuurlijk leer bieden wij nog een aantal andere producten aan, zoals:

Naturel leren tas vrouw met rugzakTas van natuurlijk leer

Koop nu jouw favoriete tas

Onze leren tas heeft een uniek, herkenbaar design, waardoor jij je onderscheidt van de massa. Ontdek de perfecte combinatie van hoogwaardige materialen en functionaliteit en bestel nu in onze online winkel. Heeft u vragen over onze collectie? Stuur dan een e-mail naar info@evanred.com of vul het formulier in , wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.