Winkelmand

0

Je winkeltas is leeg

Ga naar de winkel

Leren laptoprugzak

Leren laptoprugzak

Slimme zakken
Stijlvol en functioneel
Gratis wereldwijde verzending

Wil je een leren werkrugzak voor je laptop kopen? Dan is Evan Red het bedrijf voor jou. Bij ons bedrijf vindt u diverse luxe leren werkrugzakken. Ze bieden u handsfree en comfortabel woon-werkverkeer met veilige opslag. Koop onze leren werkrugzak en neem geen genoegen met minder dan comfort en stijl.

Benieuwd naar onze tassen?

Onze leren werkrugzak combineert functionaliteit en stijl

Als je een leren werkrugzak wilt kopen die multifunctioneel inzetbaar is, dan zijn onze producten een goede keuze. Dit komt omdat onze producten slimme vakken hebben die een combinatie van een aktetas en rugzak vormen. Dit betekent dat u alle essentiële benodigdheden en vele andere dagelijkse benodigdheden mee kunt nemen.

Man en vrouw met tasVrouw met rugzak

Geniet van ons simplistische ontwerp

Geniet van ons simplistische ontwerp

De rugzak is niet alleen functioneel, maar is ook gemaakt van premium leer. Het resultaat is een rugzak van de hoogste kwaliteit, waardoor je langdurig kunt genieten van het innovatieve en simplistische ontwerp. De leren werkrugzak die u voor uw woon-werkverkeer kunt kopen, zal de tand des tijds doorstaan. Hetzelfde geldt voor onze andere tassen, zoals:

Bestel nu jouw luxe laptoprugzakken online

Wilt u onze leren rugzak kopen om comfortabel, stijlvol en functioneel naar uw werk te reizen? Bekijk onze complete collectie luxe laptoprugzakken en bestel nu jouw favoriete kleur. U profiteert van gratis en snelle wereldwijde verzending, aangezien Evan Red bestellingen doorgaans binnen twee werkdagen verzendt. Heb je vragen over jouw London rugzak of de andere artikelen in onze winkel? Neem gerust contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@evanred.com of door ons contactformulier in te vullen. Wij helpen u graag verder.