Winkelmand

0

Je winkeltas is leeg

Ga naar de winkel

Volledig leren tas

Volledig leren tas

Slimme zakken
Stijlvol en functioneel
Gratis wereldwijde verzending

Een volledig leren tas is gemaakt van hoogwaardig leer en hoogwaardige microvezelstof om een ​​luxueus accessoire te creëren dat u op een slimme manier van dienst is en past bij uw persoonlijke stijl. Leer is zowel duurzaam als veerkrachtig, dus onze volledig leren tas doorstaat de tand des tijds en blijft mooi, zelfs bij intensief gebruik.

Benieuwd naar onze tassen?

Een volledig leren tas die bij jou en je spullen past

De volledig lederen tassen van Evan Red zijn het perfecte accessoire voor de zakelijke professional. De volledig leren tas is zorgvuldig met de hand gemaakt met behulp van authentiek leer en ambachtelijke technieken, om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen. Het resultaat is een origineel ontwerp dat duurzaam en mooi is, maar ook functioneel. Elk detail van de tas, inclusief de slimme vakken, is zorgvuldig gemeten om er zeker van te zijn dat de tas bij jou en je spullen past.

Zuiver leren tassen
Natuurlijk leren tassen
Unieke leren tassen

Volledig leren tas navyVolledig leren tas gedragen

Ervaar gratis wereldwijde verzending

Bestel nu een volledig leren tas en profiteer van gratis wereldwijde verzending . Wij streven ernaar om uw bestelling binnen twee werkdagen te verzenden, zodat u zeker zo snel mogelijk kunt genieten van uw nieuwe tas. Wilt u eerst aanvullende informatie over onze tassen ontvangen voordat u bestelt? Vul dan ons contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om u alle informatie te verstrekken die u nodig heeft.