Winkelmand

0

Je winkeltas is leeg

Ga naar de winkel

We hopen dat het goed met u en uw dierbaren gaat en dat u veilig thuis kunt blijven in deze lockdown-dagen.

We weten dat sociale afstand en isolatie niet eenvoudig zijn... maar we zitten hier allemaal samen in! Hoewel we nog steeds de onzekerheidsfase van COVID-19 doormaken, willen we u er ook aan herinneren dat we ons best doen om het effect ervan op ons bedrijf en onze diensten aan u minimaal te houden. Met het oog op het welzijn van onze teamleden blijven we allemaal volledig werken en onze diensten vanuit huis leveren, zonder enige verstoring.

Ons belangrijkste distributiecentrum in Nederland blijft open en onze leveringen naar de meeste landen gaan gewoon door. Het is echter altijd mogelijk dat we onvoorziene vertragingen oplopen. Wij willen ons verontschuldigen als dit gebeurt. Uiteraard blijven wij GRATIS VERZENDING WERELDWIJD aanbieden.

Deze dagen kunnen voor ons allemaal een uitdaging zijn, maar we blijven positief en sterk en gebruiken dit daadwerkelijk als een kans om zoveel mogelijk in contact te komen met onze klanten, zoals jij, via sociale media en e-mail.

We staan ​​altijd klaar om uw vragen te beantwoorden, dus neem gerust contact met ons op als u iets nodig heeft, of als u gewoon hallo wilt zeggen. We zijn altijd hier op @EvanRedOfficial of op info@evanred.com .

Wij zijn dankbaar voor uw voortdurende steun aan Evan Red. We komen hier allemaal samen doorheen. Zorg alsjeblieft goed voor jezelf en je dierbaren!

Best,

- Het Evan Red-team