Winkelmand

0

Je winkeltas is leeg

Ga naar de winkel

Combinatie van aktetas en rugzak

Combinatie van aktetas en rugzak

Slimme zakken
Stijlvol en functioneel
Gratis wereldwijde verzending

Een combinatie van aktetas en rugzak is het perfecte accessoire voor elke reizende zakelijke professional, omdat hij zowel dienst doet als handsfree rugzak als als draagbare aktetas. De ongeëvenaarde mix van stijl en functionaliteit van onze combinatie van aktetas en rugzak benadrukt uw unieke voorkeur en elegantie, terwijl uw laptop en andere dagelijkse benodigdheden erin worden opgeborgen. Lees hieronder meer over de Evan Red tassen.

Benieuwd naar onze tassen?

De specificaties van onze aktetas-rugzakcombinatie

Bekijk de specificaties van onze tassen- en aktetas-rugzakcollectiecombinatie:

  • Onze combinatie van aktetas en rugzak is zorgvuldig met de hand gemaakt door de beste ambachtslieden, waarbij gebruik is gemaakt van hoogwaardig leer en hoogwaardige microvezelstof.
  • De tas heeft afneembare banden waarmee u uw aktetas eenvoudig kunt veranderen in een rugzak of andersom.
  • Onze tas van natuurlijk leer heeft ook metalen pootjes die de tas in perfecte staat houden en je spullen binnenin in balans houden.
Aktetas en rugzak combinatie oranje roodAktetas en rugzak combinatie oranje

Bestel vandaag nog uw favoriete kleurencombinatiemodel

Wilt u onze aktetas-rugzakcombinatie bestellen? Kies dan jouw favoriete kleur en bestel vandaag nog! Naast onze combinatiemodellen bieden wij nog veel meer mogelijkheden. Zo bieden wij bijvoorbeeld een tas van natuurlijk leer aan. Maar we hebben ook elegante aktetassen . Wij streven ernaar om uw bestelling binnen twee werkdagen te verzenden, zodat u uw bestelling zo snel mogelijk ontvangt. Heeft u nog aanvullende vragen? Neem gerust contact met ons op door ons contactformulier in te vullen.