Winkelmand

0

Je winkeltas is leeg

Ga naar de winkel

Rugzak of aktetas

Rugzak of aktetas

Slimme zakken
Stijlvol en functioneel
Gratis wereldwijde verzending

Als u op zoek bent naar een duurzame rugzak of aktetas, dan heeft Evan Red alles wat nodig is om uw leven als werkende professional te verbeteren. Een aktetas of rugzak voor naar het werk is functioneel in gebruik, heeft een simplistisch ontwerp en is bestand tegen de tijd en het dagelijkse woon-werkverkeer. De slimme vakken aan de binnenkant van de rugzak of aktetas maken het mogelijk om alles mee te nemen wat je nodig hebt tijdens een drukke werkdag. Heeft u moeite met de keuze tussen een aktetas of een laptoptas? Lees hieronder meer over onze artikelen!

Benieuwd naar onze tassen?

Geniet van de kwaliteit van onze rugzak of aktetas

Aktetas versus rugzak? Of aktetas versus laptoptas? Bij Evan Red bieden we graag multifunctionele aktetassen of rugzakken voor het werk aan om het leven net iets makkelijker te maken. Ons bedrijf biedt alleen de beste kwaliteit aan al onze klanten wereldwijd. Dat is precies waarom we premium plantaardig leer, een voering van microvezels en subtiele, met de hand gemaakte stiksels gebruiken. U hoeft zich geen zorgen te maken over de keuze tussen aktetas of rugzak, omdat al onze ontwerpen dezelfde praktische indeling hebben voor het vervoeren van uw laptop, waterfles en pc-muismat .

Aktetas en rugzak combinatie oranje roodAktetas en rugzak combinatie oranje

Hoe zit het met het uiterlijk van onze aktetas of rugzak voor naar het werk?

Voor het team van Evan Red zijn het de looks van een versus laptoptas zijn net zo belangrijk als de functionaliteit. Een aktetas versus laptoptas moet je outfit aanvullen en zoveel meer zijn dan alleen een praktisch hulpmiddel om al je apparaten mee naar je werk te nemen. Het eenvoudige ontwerp, de opvallende kleuren en details zullen zeker de aandacht trekken. Wilt u investeren in vrolijke kleuren, zoals oranje, rood of blauw? Of zijn neutrale kleuren, zoals zwart en bruin, meer jouw stijl? Kijk dan eens naar onze London rugzak .

Neem contact met ons op voor meer informatie over een aktetas versus laptoptas

Bij Evan Red willen we garanderen dat al onze aktetassen en groothandelrugzakken voor werk aan al uw verwachtingen voldoen. Wanneer er iets misgaat, zoeken wij zo snel mogelijk naar een oplossing. Bekijk onze collectie om het perfecte item te vinden dat past bij jouw wensen en persoonlijke stijl. Heeft u vragen over een specifieke rugzak of aktetas? Voel je vrij om contact met ons op te nemen .